Title Replies Last Postsort icon
Problem of projection with Xnormal !!! need help! 7 Apr 17 2017 - 3:15pm
Occlusion offset from edges 6 Apr 12 2017 - 5:24am
XNormal crashing 9 Apr 2 2017 - 3:38pm
XNormal Creating Faulty Normal Maps 1 Jan 2 2017 - 3:53am
xNormal Height and Normal maps render 'tessellated' 7 Dec 9 2016 - 9:01am
Using a cage on a single low poly mesh has some odd behavior 3 Dec 7 2016 - 4:45pm
Xnormal baking problem (with Zbrush and 3DSmax) 1 Nov 28 2016 - 3:27pm
Strange Shiny Reflective Artifacts 1 Sep 14 2016 - 5:38am
xNormal has stoped working 1 Sep 14 2016 - 5:34am
How to create a Displacement Map? 4 Sep 4 2016 - 5:10pm
Xnormal 4 ETA? 13 Mar 29 2016 - 1:25am
xnormalhelp.pdf 3 Nov 15 2015 - 6:51pm
Call tools of xNormal from command prompt 2 Nov 10 2015 - 1:40pm
Call object/tangent space converter from command prompt or by using xNormalSDK 1 Oct 25 2015 - 12:59pm
Material ID map? 1 Oct 25 2015 - 12:55pm
3ds max normal map and xnormal normal map ,why they are not same? 1 Oct 17 2015 - 12:00pm
xnormal 3.17.16, blender 2.75 -blender2ogre 0.6.0 exporter- ogre 1.10 workflow, what settings to use for normal maps 2 Oct 17 2015 - 11:59am
Position Map 1 Oct 17 2015 - 11:56am
xNormal not producing tangent space nmaps 1 Oct 17 2015 - 11:56am
Request: Bake Mat ID from polygroup/materials/selection set exports from new zbrush FBX export 2 Oct 14 2015 - 7:47am
Export a cage created in xNormal's 3D Viewer? 5 Aug 5 2015 - 11:31pm
Use OpenRL to bake AO getting issues 6 Jul 31 2015 - 6:22pm
New UI 2 Jul 6 2015 - 11:37pm
xNormal viewer problem 3 Jul 3 2015 - 4:06am
How can I use xNormal to project a normal map from a hi res model on to a low poly mesh with different UVs? 2 Jul 1 2015 - 12:50am

jogshy

jogshy's picture

Anonymous (not verified)

April 17, 2013 - 2:49pm

Hey, I'm having a problem with xNormal and Maya. The exporter plug-ins will not appear in the plug-in manager of Maya. I've uninstalled and re-installed but the problem remained. I found the .mll plug-ins in the xNormal dr and copied them into the Maya plug-ins dr an they did then appear in Maya's plug-in manager but it gives me an error message when I try to click and load them saying "// Error: The specified procedure could not be found.
(xNormalSBM_Maya2k13_x64)". There is also a script file in xNormal maya plug-ins folder called xNormalSBMTranslator, is there something I need to do with this?